Påskeferie

God påske

 

DET KOMMENDE KVARTAL

NYHED

Inca er startet et samarbejde med Sofier kassesystemer. Dette betyder at du, som virksomhed fremover kan leje eller købe kassesystemet hos os og dermed have flere ting samlet et sted. Du vil fremover kunne have styr på den daglige økonomi i din virksomhed. Systemet passer til de fleste betalingsmetoder og økonomi-systemer, heriblandt e-conomic, Billy, Dinero og Microsoft Dynamics. Fordelen er også at vi som din bogholder samt rådgiver kan se og råde dig til en sundere økonomi og dermed skabe mere vækst for din virksomhed.

Ved denne løsning sparer du 40 – 60% og vi sparer tid ved ikke at skulle bogføre kasserapporter.

 

 

 


VIGTIGE DATOER

10. april
Udbetaling af overskydende skat1. maj
Frist for selvangivelse1. juni
Moms indberetning for
1. januar – 31. marts 20181. juli
Frist for udvidet selvangivelse

KVARTALET DER ER GÅET
Vi er nu kommet rigtig godt ind i 1. kvartal og nu nærmer påsken sig. 1. kvartal har for Inca budt på godt samarbejde med nuværende kunder, hvor nogle er gennem den gode omtale fra jer. Kvartalet bød også på flere medarbejdere grundet øget vækst og for at fastholde kundetilstrømningen, service samt kvalitet, har vi besluttet at ansætte endnu flere medarbejdere. De to vi har fastansat på 37 timer er en marketing koordinator og bogholder, som begge har ydet deres bedste, for at skabe vækst til virksomheden.

I mandags startede vi vores første konkurrence på facebook, som var en påskekonkurrence, hvor I som
kunder også kunne have deltaget. Dette sker ved at i følger os og dermed gennem vores Inca Accounting Facebookside bliver gjort opmærksom på vores opslag. Denne gang var den heldige vinder af konkurrencen Jørgen Thybring, som i dag henter sin præmie, et Magnum påskeæg til ferien. Hold øje med vores Inca Accounting facebookside, for at kunne deltage i årets konkurrencer og vær’ opdateret på diverse regler og hvad der sker på kontoret.

Vi udsender kvartalsnyhedsbrev for at informere dig om nyttig info for din virksomhed.


PRAKTIKANT TRINE

6. april skal vi sige farvel til vores skønne praktikant Trine, som vi har været rigtig glade for de sidste 3 måneder. Hun har hjulpet jer kunder samt været en rigtig god kollega. Hende kommer vi til, at mangle og derfor søger vi en ny Trine.

Go’ vind til Trine.


REGLER

Håndværkerfradraget forventes at blive ændret og permanent fra 2018

2016 og 2017 giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet. Håndværksydelser giver
fradrag på op til 12.000 kr. pr. person.

Fradrag for arbejdsløn skal stå på listen over godkendte ydelser.

Tryk og se håndværkerfradraget på skat

VI SØGER