KVARTALS NYHEDSBREV

 

KVARTALET DER GIK

Hos Inca går det stærkt, MEGET stærkt.

Det er vi selvfølgelig utrolig glade for, og vil gerne benytte chancen her til at byde alle vores nye kunder velkommen til Inca.

Nye kunder skaber vækst, og med vækst behøver en virksomhed flere medarbejdere, så derfor byder vi også velkommen til Laila, Trine og Christina som alle er startet hos Inca indenfor de sidste par måneder. Laila og Trine sidder som økonomimedarbejdere og Christina som PA Manager.

Udover det er INCA Koncernen blevet udvidet med et nyt selskab INCA Secure. Her byder vi Anders Olsen, som til dagligt står for vagtplanlægningen og opsøgende salg, samt vores fantastiske vagtteam velkommen til INCA. Vi er glade for at have dem med i fællesskabet.

OBS!

Det er for alvor blevet sommer, og vi danskere elsker det. Vi har allerede målt flere sommerdage i 2018 end vi havde i 2017 (En sommerdag er en dag hvor temperaturen måles til over 25 grader, bare et sted i landet).

Man skal som ejer af en virksomhed, tænke på ens medarbejdere. Der er ingen lovgivning på området, men arbejdstilsynet anbefaler og giver en række råd med på området omkring temperaturen på arbejdspladsen. Vær derfor den gode chef, mål temperaturen og følg arbejdstilsynets råd om maksimum temperaturer på arbejdspladsen.

Tryk og se arbejdstilsynets råd

INCA KONCERNEN

INCA Accounting

Vi hjælper enkeltmands-virksomheder, samt mindre anparts- og aktieselskaber med en bred vifte af konsulent og serviceydelser inden for økonomi og regnskab.

INCA Management

 Der kan være mange udfordringer i at få de mest optimale vilkår for netop din virksomhed. Vi skaber overblik, økonomisk tryghed, optimering samt langtidsholdbare løsninger.

INCA Properties

Vi tilbyder professionel håndtering af alle administrative og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med din ejendom, uanset om det er bolig eller erhverv. Med vores store erfaring og ekspertise på området, sikrer vi dig effektiv håndtering af din ejendom.

                

INCA Secure

Inca Secure er et dansk sikkerheds- og vagtfirma, der arbejder indgående med sikkerhedsrådgivning, og leverer professionelt personale til restaurationer, diskoteker og natklubber.

INCA Living

Vi designer og producerer produkter, som passer ind i det moderne hjem. Vi er i konstant udvikling og holder os hele tiden opdateret på, hvad der rører sig på markedet.

 

VI SAMLER TRÅDENE

Inca leverer en bred vifte af ydelser og produkter til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper. Det er værdierne der binder virksomheden sammen, og samtidig sikrer at vi hele tiden leverer den samme gode oplevelse for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Lidt at tænke over

” Det er ikke vinden der styrer din sejlads,

Men måden, hvorpå du

sætter dine sejl.”

KOMPETENTE
MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere er virksomhedens rygrad og omdrejningspunktet for den oplevelse, vi giver vores kunder. Derfor stræber vi efter at have branchens bedste inden for de områder vi arbejder indenfor. Gennem målrettet rekruttering og løbende videreuddannelse sikrer vi, at vores ansatte har de faglige og menneskelige kompetencer, der skal til for at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder.

Som medarbejder hos Inca vil du opleve en arbejdsplads med højt til loftet og med rig mulighed for indflydelse. Vi tilbyder en dynamisk, alsidig og social arbejdsplads i et charmerende kontormiljø centralt i Randers. Vi har et stærkt sammenhold og vægter dialog på tværs af organisationen. Du vil få en spændende og udfordrende hverdag og hurtigt blive en del af vores specielle Inca-kultur.

PRAKTIKANT

Hos Inca har vi ofte studerende i praktikforløb, der gennem deres studier udvikler interesse inden for de områder vi arbejder med. De vil fra start af hurtigt blive en del af et professionelt miljø. Vi kvitterer med en grundig og fyldestgørende oplæring af vores praktikanter, som hurtigt får selvstændigt ansvar for egne kunder.

Vi er altid interesseret i kompetente medarbejdere der giver sig selv 100 % til kunderne samt virksomheden. Så går du med en drøm i maven om at arbejde i en virksomhed med en stor kundekreds, mangeartede opgaver og nogle gode kolleger at sparre med. Så tøv ikke med at kontakte os, og hør nærmere –

Måske er det lige dig vi står og mangler!

  1. KVARTAL 2018

Inca har mange jern i ilden og det ændrer år 2018 ikke på. Vi er fyldt med gode idéer og ikke nok med det – fører vi også vores idéer ud i livet. Vi har leget med vores hjemmesider, og i løbet af de næste 3 måneder bliver de lanceret. De er spændene, oplysende og intet mindre end fantastiske, hvis vi selv skal sige det. I kan godt glæde jer!

Udover hjemmesiderne, får de sociale medier en makeover. De skal være opdateret og stå skarpe og være en afspejling af vores hjemmesider. Vi kan godt lide, at der er en rød tråd der går igen.

 

Juli byder på sol og sommer, afslapning og ferie. Vi er tilbage på kontoret mandag den 30. juli, fyldt med energi, gå-på-mod og klar til at give dig en hjælpende hånd.

August byder på sensommeren. Lange varme aftner og flere ansatte. Vi har planer om at ansætte flere dygtige medarbejdere, som skal varetage og servicere alle jer.

September byder efteråret velkommen ligeså stille, vi går mørkere tider i møde, træerne mister bladene. Inca har noget i gære, men hvad der kommer til at ske, er en hemmelighed og i må spændt vente på flere informationer.