Vores unikke produkter, Vejrglasset og Galileo-termometeret, kan NU købes via vores nye webshop – inca-living.dk

Så er det let og enkelt at få fingrene i vores spændende produkter – blandt andet det fascinerende vejrglas, der på næsten mirakuløs vis viser dig den kommende vejrsituation på en visuel og analog måde. Vejrglasset er moderne og tidløst dansk design og er den perfekte gaveide.
Vejrglasset er fremstillet i farverne aluminium, sort, kobber og messing. Hvert glas er xx cm høj og indeholder en kamfer-væske, der via en krystallisering viser, hvordan vejret bliver de kommende dage.

  • Hvis væsken er klar og uden krystaller bliver vejret klart
  • Hvis væsken er uklar, bliver vejret skyet
  • Hvis væsken er uklar med små minikrystaller, bliver vejret fugtigt og tåget
  • Er der små stjernekrystaller i en uklar væske, tyder det på torden
  • Bliver væsken fyldt med stjernekrystaller kommer der sne, hvis det er vinter.

Og ovenstående er bare eksempler – alle kommende vejrtyper får Vejrglasset til at opføre sig på en helt bestemt måde – noget, man hurtigt lærer at aflæse.
Vejrglasset er sjovt og unikt og er en let vej tilbage fra en højteknologiske tidsalder. Uundværlig for alle maritimt interesserede – historiemæssigt kan Vejrglasset spores helt tilbage til Darwins berømte ekspeditioner. Læs meget mere om Vejrglasset her og ikke mindst om Galileo-termometeret her.

Læs meget mere her https://inca-living.dk/history-of-weather-glass/