Administration af virksomheder Administration af virksomheder med Inca Business

Inca Business tilbyder flere forskellige indgangsvinkler til administration af virksomheden.

Inden vi forslår en løsning, sætter vi os grundigt ind i de væsentlige behov for virksomheden. Uden denne viden vil det være svært at få et optimalt overblik. Der kan i visse situationer være så store udfordringer, at vi må have adgang til virksomheden som administrator, før vi kan lave en handlingsplan.

Bestyrelsesformand

I tilfælde af at virksomheden er kommet ud af kurs eller står overfor nye vækstplaner, tilbyder Inca Business at stille sig til rådighed som bestyrelsesformand. På den måde kan vi være med til at samle virksomhedens ledelse mod et fælles mål, og hjælpe samt rådgive den daglige ledelse til at komme sikkert i havn.

Administrator

Som administrator i virksomheden, er Inca Business aktiv i den daglige ledelse. Vi bruger al vores erfaring, vores kæmpe netværk og vores kompetencer for både salg og markedsføring, for at få rettet virksomheden op og til at blive en sund og velsmurt forretning.

Fast rådgiver

Som fast rådgiver, vil Inca Business være en del af bestyrelsen med et godt og grundigt kendskab til virksomheden. På den måde kan vi løbende rådgive og sparre med virksomhedens bestyrelse, samt den daglige ledelse om hvor der bør sættes ind.

Vi er dygtige forretningsfolk der sætter en ære i at hjælpe andre til succes. Vi har selv gået vejen, og vil gerne vise dig den. Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe til med at skabe vækst og øget omsætning hvor bundlinien følger med.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD