Job hos Inca

Vores medarbejdere er virksomhedens rygrad og omdrejningspunktet for den oplevelse, vi giver vores kunder. Derfor stræber vi efter at have branchens bedste inden for Incas kompetencer. Gennem målrettet rekruttering og løbende videreuddannelse sikrer vi, at vores ansatte har de faglige og menneskelige kompetencer, der skal til for at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder.

Som medarbejder hos Inca vil du opleve en arbejdsplads med højt til loftet og med rig mulighed for indflydelse. Vi tilbyder en dynamisk, alsidig og social arbejdsplads i et charmerende kontormiljø i Randers og København. Vi har et stærkt sammenhold og vægter dialog på tværs af organisationen. Du vil få en spændende og udfordrende hverdag og hurtigt blive en del af vores specielle Inca-kultur.

Praktikanter i Inca

Hos Inca har vi ofte studerende i praktikforløb, der gennem deres studier udvikler interesse inden for de områder, vi arbejder med. De vil fra start af hurtigt blive en del af et professionelt miljø.

Vi kvitterer med en grundig og fyldestgørende oplæring af vores praktikanter, som hurtigt får selvstændigt ansvar for egne kunder.

Ansøgning

Ledige stillinger annonceres løbende her på siden, men vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, hvis du er interesseret i at arbejde hos Inca. Send den til job@inca.dk

Ledige stillinger