​Administration af virksomheder

Inden vi forslår en løsning, sætter vi os grundigt ind i de væsentlige behov for virksomheden. Uden denne viden vil det være svært at få et optimalt overblik. Der kan i visse situationer være så store udfordringer, at vi må have adgang til virksomheden som administrator, før vi kan lave en handlingsplan.

Administrator

Som administrator i virksomheden, er Inca aktiv i den daglige ledelse. Vi bruger al vores erfaring, vores kæmpe netværk og vores kompetencer for både salg og markedsføring, for at få rettet virksomheden op og til at blive en sund og velsmurt forretning.

Fast rådgiver

Som fast rådgiver, vil Inca være en del af bestyrelsen med et godt og grundigt kendskab til virksomheden. På den måde kan vi løbende rådgive og sparre med virksomhedens bestyrelse, samt den daglige ledelse om hvor der bør sættes ind.

Vi er dygtige forretningsfolk der sætter en ære i at hjælpe andre til succes. Vi har selv gået vejen, og vil gerne vise dig den. Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe til med at skabe vækst og øget omsætning hvor bundlinjen følger med.

Bestyrelsesformand

I tilfælde af at virksomheden er kommet ud af kurs eller står overfor nye vækstplaner, tilbyder Inca at stille sig til rådighed som bestyrelsesformand. På den måde kan vi være med til at samle virksomhedens ledelse mod et fælles mål, og hjælpe samt rådgive den daglige ledelse til at komme sikkert i havn.

Kontakt os her

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2012. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Hospitalsgade 10. 

8900 Randers C

Tlf.:   +45 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin