Om Inca​

Inca blev stiftet i 2016 og har siden vokset sig til en stabil og etableret virksomhed med mange loyale kunder. Vores nøgleord er troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet. Hos Inca har vi fokus på at have de dygtigste medarbejdere, der kan hjælpe din virksomhed på en enkel og effektiv måde.

Udover at bygge på en solid uddannelsesmæssig baggrund, er vores kompetencer funderet i praktisk erfaring og et bredt branchekendskab. Netop evnen til at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring og branchekendskab, kendetegner god rådgivning og er afgørende for at kunne finde de bedste løsninger. Vi sørger for konstant at være opdaterede og at udbygge vores samarbejdsrelationer, for at kunne skabe resultater og gøre en forskel for vores kunder.

Vi lægger afgørende vægt på at vores kunder får en hurtig og effektiv ydelse. Du får personlig rådgivning på et højt fagligt niveau, for vi ved godt at det er resultatet der tæller.

For os handler rådgivning ikke kun om tal og paragraffer. Derfor møder du, hos os, dedikerede og professionelle mennesker, der konstant dygtiggør sig.

Inden vi foreslår en løsning, sætter vi os grundigt ind i behovene for kundens virksomhed. Uden den viden, vil det være svært at få et optimalt overblik.

Vi vægter højt, at alle deadlines bliver overholdt, så du kan være helt tryg ved at overlade regnskabet til Inca.

Vi står altid parat til at hjælpe, uanset hvilke opgaver vores kunder gerne vil have løst indenfor regnskab, bogføring og business.

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2016. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Haraldsvej 60, 1. 8960 Randers

Tlf.: 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin