Om Inca​ Gruppen

Inca Living startede op med at sælge stormglas til sejlere som hurtig blev en succes både i Danmark og i udlandet. I dag er glasset blevet videreudviklet med et nyt fascinerende og funktionelt design som også bliver solgt ind til det moderne hjem.

Hos Inca finder man en stor passion for at bygge noget op fra bunden og se det vokse. Så I takt med at virksomheden er vokset siden 2012 har vi udvidet med flere selskaber, nemlig

Inca Bogføring & adm. som tilbyder konsulent- og serviceydelser indenfor økonomi og regnskab og Inca Ejendomsadministration som tilbydyder professionel håndtering af alle administrative og regnskabsmæssige opgaver i forbindekse med din ejendom. Inca Capital er indenfor investering og udlån til primært iværksættere- og mindre virksomheder, vi vil understøtte nyopstartede- og iværksættere gennem hele rejsen. Inca Totalbyg er vores håndværkerselvskab, som tilbyder små renoveringsopgaver indenfor erhverv og privat.

Hos os finder du dygtige forretningsfolk der sætter en ære i at hjælpe andre til succes. Vi har selv gået vejen, og elsker at hjælpe andre virksomheder med at øge bundlinjen igennem god rådgivning og en hurtig og effektiv ydelse som skaber succes. Vi bliver inspireret af at se virksomheder vokse, og vil derfor gerne vise dig hvordan du gør.​​

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2012. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Hospitalsgade 10. 

8900 Randers C

Tlf.:   +45 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin