Budget​

Skal du have fuldstændig styr på økonomien i din virksomhed, kræver det oftest indtil flere forskellige budgetter. Der er det overordnede budget for hele virksomheden, et for salget, et for produktionen og måske et for hver af virksomhedens andre afdelinger, samt et for hvert af de større projekter og anlægsaktiviteter, der er planlagt.

Samtidig er det vigtigt, at du løbende følger op på, hvor godt virkeligheden stemmer overens med de forudsigelser, du har gjort i budgettet. Derved får du en bedre økonomistyring i virksomheden, ligesom du kan anvende budgetteringen som et af dine ledelsesværktøjer.

Skal der lånes penge, eller skaffes nye investorer, er det også vigtigt at have et budget, der sikrer den røde tråd fra forretningsplanen, og skaber forståelse for den virksomhed eller nye aktivitet, du er ved at skaffe kapital til.

Det kan vi hjælpe dig med hos Inca – ligesom vi kan udarbejde budgetterne i samarbejde med dig.

Kontakt os her

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2012. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Hospitalsgade 10. 

8900 Randers C

Tlf.:   +45 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin