Rådgivning til iværksættere

Livet som selvstændig adskiller sig fra en tilværelse som lønmodtager. Som selvstændig skal man arbejde hårdt og længe, og der er ikke megen tid til lange ferier og fridage i de første mange år. Derfor skal en iværksætter have en stærk psyke og et relativt lyst sind, være meget målrettet, udholdende, have stor grad af selvdisciplin og en stærk vilje.

Men iværksætterens familie skal også kunne holde til at familielivet ikke er som de fleste andres. Der skal ydes store afsavn, når mor eller far ‘altid’ arbejder og når det ind imellem måske kniber med at have penge nok til privatforbrug i den periode, hvor virksomheden bygges op.

Du har allerede det væsentligste aktiv – nemlig dig selv og din arbejdskraft. Mulighederne for opstart er mange, og der findes mange eksempler på iværksættere der er startet op med få midler og alligevel formået at opbygge et stort firma. Dit drive og din passion er altafgørende for, at din virksomhed bliver en succes. Det er vigtigt at have for øje, at det selvstændige erhverv kræver 100% engagement, forberedelse og et koncept som adskiller sig fra “de andre”.

Inca er også blevet grundlagt under disse forudsætninger og er i dag et stabilt firma, med mange faste kunder.

Har du mod på at kaste dig ud i et spændende og tidskrævende eventyr? Inca står altid klar med hjælp og rådgivning til at få din virksomhed op at køre.

Kontakt os her

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2012. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Hospitalsgade 10. 

8900 Randers C

Tlf.:   +45 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin