Månedspakker​

Hos Inca kan vi give dig en hjælpende hånd i bogholderiet. Enten fast, midlertidigt eller ved akut behov. Vores bogholder kan sidde hos jer eller bogføre over distancen. Hvilken løsning du vælger, afgøres af jeres behov og interne arbejdsgange.

Vi kan også hjælpe jer med at indføre digitalt bogholderi. Det betyder et farvel til papirbilag og unødvendigt dobbeltarbejde og et goddag til nemmere, hurtigere og enklere arbejdsgange og et altid opdateret regnskab.

Vores store viden om digital bogføring sikrer dig mod opstarts vanskeligheder, fejlindkøb og giver både bogholderiet og firmaets øvrige medarbejdere en lettere hverdag uden tunge og tidskrævende administrative arbejdsgange.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores månedspakker og tillægsydelser, eller hvis du har et ønske om en kundetilpasset løsning.​

​​

Kontakt os her

​​

​Bogføring

Iværksætter
​rådgivning

Rekonstruktion af
​virksomhed

Ejendomsadministration

Troværdighed, tillid, grundighed og høj kvalitet

Det er vores nøgleord, og har været det siden virksomheden blev stiftet i 2012. Vi har de dygtigste medarbejdere, der effektivt kan hjælpe din virksomhed. Udfyld formularen på siden for at høre mere.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inca Gruppen

Hospitalsgade 10. 

8900 Randers C

Tlf.:   +45 73 70 70 20

E-mail: inca@inca.dk

Skriv via kontaktformular

Følg os

fb   linkedin